Totaaloplossingen & service in installatietechniek

Als het gaat om installatietechniek, nemen wij onze klanten alle zorgen uit handen. Voor bedrijven, organisaties, overheden zorg & onderwijs verzorgen wij installatietechnische totaaloplossingen. Borgtechniek is specialist in grootschalige werken: efficiënt, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, duurzaam.

Borgtechniek, sinds 1998


Sinds 1998 biedt Borgtechniek in Winschoten kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen voor de zakelijke markt. In dat jaar ontstond Borgtechniek uit ETB Wiltjer in Winschoten. Sinds de oprichting bleef ons bedrijf gestaag groeien, met name in de zakelijke markt. Inmiddels telt ons team ongeveer dertig vaste medewerkers en een mooie flexibele schil van sterke partners en onderaannemers. Dankzij continue scholing zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën. 

Trouwe klantenkring

Wij beschikken over een prachtige klantenportefeuille, met een groot aantal zeer trouwe klanten. Deze klanten nemen wij alle zorgen uit handen als het gaat om nieuwe projecten, renovaties, onderhoud en 24/7 service. Zij waarderen de kwaliteit van ons werk, onze betrouwbaarheid, het nakomen van de duidelijke afspraken, onze transparante werkwijze en ons probleemoplossend vermogen. 

Neem contact op!

Werkgebied in installatietechniek


Ons werkgebied in installatietechniek is de provincie Groningen en omgeving. Vanuit ons bedrijfspand in Winschoten beheren en onderhouden wij installaties in onder meer in het Oldambt, Groningen, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Vlagtwedde, Pekela, Delfzijl en Eemshaven.