Aanleg, onderhoud &
service voor elke sanitaire installatie

Borgtechniek verzorgt complete sanitaire installaties voor zakelijke gebruikers. Wij zijn specialist in uw complete sanitaire installatie, inclusief ontwerp en aanleg van leidingwerk en riolering. Ook zijn wij gespecialiseerd in aangepast sanitair en legionellapreventie. 

Voorkom legionella

Bij de aanleg van elke installatie houden wij rekening met voorkomen van legionellabesmetting. Door installatie van leidingen met kennis van zaken, zorgen wij ervoor dat het water in het hele leidingnet voldoende heet is. Zo krijgen bacteriën zoals legionella geen kans. Bijkomend voordeel: u voorkomt verlies van kostbare warmte en bespaart zo op energieverbruik. 

Aangepast sanitair


Wordt het sanitair gebruikt door mensen met fysieke ongemakken of lichamelijke beperkingen? Voor onder meer de zorg bieden wij diverse oplossingen en accessoires voor badkamers en toiletten die het gebruik gemakkelijk maken. Denk hierbij aan verhoogde toiletten, zitdouches, rolstoelwastafels, rolstoelvriendelijke douchecabines, instapbaden en extra handgrepen. Zo kan iedereen comfortabel douchen, baden en toiletteren.