Luchtbehandeling

Luchtkwaliteit is essentieel voor een gezonde en productieve werk- en leeromgeving. In een werk- en leeromgeving met CO2-beheersing kunnen medewerkers en leerlingen zich beter concentreren. De productiviteit en kwaliteit van werken stijgen, terwijl het ziekteverzuim daalt. U kunt bij ons terecht voor diverse luchtbehandelingstechnieken.

Ventilatie

Mechanische ventilatie houdt de lucht zuiver en gezond in elke ruimte. Onze ventilatiesystemen zorgt voor de afvoer van vervuilde lucht en de toevoer van verse buitenlucht. Door goed te ventileren blijft er voldoende zuurstof in de ruimte , wat zorgt voor een gezond, comfortabel en productief werk- en leefklimaat. In combinatie met warmteterugwinning (WTW) wordt de warmte van de binnenlucht grotendeels hergebruikt. Dit scheelt behoorlijk op de stookkosten. 

Luchtbehandelingskast


Onze luchtbehandelingskasten zuiveren de lucht van schimmels, bacteriën, virussen, pollen, slechte micro-organismen en fijnstof. Hierdoor blijft de luchtkwaliteit op kantoor of in de klas goed, waardoor medewerkers of leerlingen zich fitter voelen en zich beter kunnen concentreren.

Compleet klimaatsysteem zonder gas

VRF-systemen zijn complete klimaatsystemen voor koelen, verwarmen, ventileren en warm tapwater. U regelt de volledige klimaatbeheersing in uw bedrijfspand of kantoorpand met één systeem. Dankzij de warmtewisselaar werkt dit systeem volledig zonder gas, uw gasaansluiting kan de deur uit.