Duurzaamheid &
Maatschappelijk
Verantwoord Ondernemen

Als specialist in installatietechniek – onder meer koelen en verwarmen – werken wij dagelijks met duurzame oplossingen. Daardoor zit duurzaamheid in onze genen. Ook vanuit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen werken wij met oog voor people, planet, profit. 

Hand met lamp

Duurzame producten


Wij zijn altijd op de hoogte van efficiency en effectiviteit van duurzame ontwikkelingen en innovaties. Hiervoor volgen wij continue bijscholing. Wij passen duurzame technieken breed toe in ons dagelijks werk. Hierbij hebben wij oog voor prijs-kwaliteitverhouding en bewezen technologieën. 

Gescheiden afvalinzameling

Wij hanteren duidelijke richtlijnen voor gescheiden afvalinzameling door onze werknemers. Zo reduceren wij de stroom restafval tot het minimum dankzij maximaal hergebruik van recyclebare materialen. Hierbij werken wij nauw samen met een professionele afvalinzamelaar.

CO2 reductie in transport


Ons wagenpark bestaat uit jonge auto’s. Bij de aankoop houden wij rekening met brandstofverbruik en CO2-reductie. Daarnaast minimaliseren wij het aantal gereden kilometers door een doordachte logistieke planning en maken wij onze medewerkers bewust van hun rijgedrag. Ook levert dit  een aanzienlijke kostenbesparing op. 

Reductie van energieverbruik

Met een schat aan kennis en ervaring in duurzame producten en materialen
in installatietechniek hebben wij ons eigen bedrijfspand in Winschoten voorzien van diverse energiebesparende maatregelen. Zo waren
wij een van de eerste bedrijven in de regio met zonnepanelen en wordt ons pand voor een groot deel verlicht met ledverlichting.

Stopcontact

Papierreductie


Wij hebben al grote stappen gemaakt in de overgang van papier naar digitaal. Hiervoor stellen wij aan onze medewerkers de benodigde digitale middelen beschikbaar. Ook is onze bedrijfsvoering en administratie al voor een groot deel gedigitaliseerd en ondergebracht in de cloud. Verder stimuleren wij onze klanten en relaties om documenten en bestanden digitaal aan te leveren.