Intercom: van deurbel met camera tot biometrisch met vingerafdruk of irisscan

Voor toegangsautomatisering voor elke gebruiker en alle situaties kunt u terecht bij Borgtechniek. Van basic deurbel intercom tot uitvoerige en complexe video intercomsysteem, wij installeren het voor u en maken het volledig operationeel, ook via IP. Wij kennen de producten en oplossingen op het gebied van intercom en adviseren wij u graag op maat. 

Basic intercomsysteem

Onze basic intercoms zijn uitstekend functionerende intercomsystemen op basis van deurtelefoons. Deze bewezen, stabiele technologie met eenvoudige videofoon of deurbel met camera leveren en monteren wij veelvuldig voor onder meer appartementencomplexen, bijvoorbeeld in opdracht van verenigingen van eigenaren (vve’s) of wooncorporaties. 

Speciale intercomsystemen


Speciale intercomsystemen zijn bijvoorbeeld systemen met technologische hoogstandjes. Denk hierbij aan biometrische toegangsautomatisering, bijvoorbeeld met vingerscans of irisscans. Deze ingenieuze systemen installeren wij veelal bij bedrijven, overheden en organisaties met ruimtes die voor de buitenwereld hermetisch afgesloten moeten blijven.