Kwaliteit & service in installatietechniek

Wij ontzorgen zakelijke gebruikers totaal in installatietechniek. Daarvoor bieden wij maatwerk in technologische totaaloplossingen: efficiënt, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, duurzaam en verrassend scherp geprijsd

Sinds 1998

Sinds 1998 biedt Borgtechniek in Winschoten kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen & uitstekende service in installatietechniek  voor de zakelijke markt. In dat jaar ontstond Borgtechniek uit ETB Wiltjer in Winschoten. In de loop der jaren bleef ons bedrijf gestaag groeien, waarbij de focus meer en meer kwam te liggen op de zakelijke markt. Inmiddels telt ons team zeventien vaste medewerkers en een mooie flexibele schil van sterke partners en onderaannemers.

 

Trouwe klantenkring

Wij beschikken over een prachtige klantenportefeuille, met een groot aantal zeer trouwe klanten. Zij waarderen onze betrouwbare en vertrouwde werkwijze, het nakomen van de duidelijke afspraken die wij maken, onze transparante werkwijze en ons probleemoplossend vermogen.

Kwaliteit en service

Optimale kwaliteit heeft topprioriteit bij al onze werken. Daarom werken wij alleen met materialen en gereedschappen van A-merken. Onze medewerkers volgen continu bijscholing om altijd thuis te zijn in de nieuwste technieken. Onze trouwe klanten kunnen bij storingen gebruikmaken van onze 24/7 servicedienst.

Werkgebied in installatietechniek

Ons werkgebied in installatietechniek is de provincie Groningen en omgeving. Vanuit ons bedrijfspand op een prachtige zichtlocatie aan de Rondweg Winschoten beheren en onderhouden wij installaties in onder meer Winschoten, Oldambt, Groningen, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Vlagtwedde, Pekela, Delfzijl en Eemshaven.

Contact

Zeefbaan 33
9672 BN Winschoten

 0597-415858
 info@borgtechniek.nl


Nog geen bestanden

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificereringen

Borgtechniek is ISO, EVK, VCA en Borg gecertificeerd en is lid van de Uneto-VNI.