Verwarmingsinstallaties voor woningen, bedrijven & kantoren

Wij installeren, onderhouden en repareren installaties voor centrale verwarming in woningen, bedrijven en kantoorgebouwen. Naast traditionele verwarmingssystemen kunt u bij ons ook terecht voor verwarming en koeling door middel van energiezuinige warmtepompen. Desgewenst voeren wij installatie van verwarming uit onder SCIOS-certificering.

Centrale verwarming

Wij zijn gespecialiseerd in traditionele cv met radiatoren, convectoren of lagetemperatuurverwarming, zoals vloerverwarming en wandverwarming. Vooral op het gebied van cv-ketels bieden wij zeer veel keuze in energiezuinige systemen. Wilt u energie besparen? Wij adviseren u graag over de beste verwarmingsketel voor uw situatie, bijvoorbeeld een HR++ ketel, combiketel of hybride cv-ketel.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn toepasbaar bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw. U hebt keuze uit luchtwarmtepompen en aardwarmtepompen. Beide systemen zijn leverbaar met koelingsmogelijkheden. Ook zijn er combiwarmtepompen die warm tapwater produceren. Deze zijn leverbaar met boilervaten van verschillende groottes. Wilt u meer energie besparen? Denk dan eens aan de mogelijkheid om uw warmtepomp te combineren met zonnepanelen of zonnecollectoren.

Onderhoud en reparatie ketels en warmtepompen

Regulier onderhoud aan uw cv-ketel of warmtepomp is van groot belang als u storingen wilt voorkomen. Ook bevordert regulier onderhoud de levensduur van de verwarmingsketel of warmtepomp. Een goed afgestelde cv-ketel verbruikt minder gas en is daarmee energiezuiniger en milieuvriendelijker.      

Onderhoudscontract zakelijk en particulier

Voor zowel de zakelijke markt als woningen bieden wij de mogelijkheid van een onderhoudscontract. Met ons onderhoudscontract hebt u geen omkijken naar het onderhoud, reiniging en afstelling van uw cv-ketel of warmtepomp. Wij komen op de afgesproken tijden bij u langs om dit onderhoud uit te voeren. Hebt u een onderhoudscontract en ontstaat er ondanks het uitgevoerde periodieke onderhoud toch een storing? Dan lossen wij deze binnen 24 uur voor u op. Hebt u een onderhoudscontract, dan is onze storingsdienst 24/7 voor u bereikbaar.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.