Koeling & luchtbehandeling

De technische mogelijkheden op het gebied van koeling en klimaatbeheersing zijn zeer divers. Wat voor u de beste oplossing is, hangt af van de wensen en behoeften van uw bedrijf of organisatie. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de diverse soorten installaties en hun toepassingsmogelijkheden.

Airconditioning

Een goede airconditioning houdt alle ruimtes op temperatuur. Onze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Ook beheersen onze airco’s de luchtvochtigheid, voor een aangenaam werkklimaat. Wij leveren en installeren splitunits, met een buitenunit en plafond- en wandunits. Voordeel van deze systemen is afvoer van de warmte naar buiten. Bovendien zijn deze systemen geruisloos.

Ventilatie

Mechanische ventilatie houdt de lucht zuiver en gezond in elke ruimte. Onze ventilatiesystemen zorgt voor de afvoer van vervuilde lucht en de toevoer van verse buitenlucht. Door goed te ventileren blijft er voldoende zuurstof in de ruimte , wat zorgt voor een gezond, comfortabel en productief werk- en leefklimaat.

Compleet klimaatsysteem zonder gas

VRF-systemen zijn complete klimaatsystemen voor koelen, verwarmen, ventileren en warm tapwater. U regelt de volledige klimaatbeheersing in uw bedrijfspand of kantoorpand met één systeem. Dankzij de warmtewisselaar werkt dit systeem volledig zonder gas, uw gasaansluiting kan de deur uit.

Warmtepompen, ook om te koelen

Zowel luchtwarmtepompen en aardwarmtepompen zijn leverbaar met koelingsmogelijkheden. Dit is toepasbaar bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Verwarmen en koelen met warmtepompen is energiezuiniger en duurzamer  dan verwarmen met brandstof. Wilt u meer energie besparen? Denk dan eens aan de mogelijkheid om uw warmtepomp te combineren met zonnepanelen of zonnecollectoren.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.