Aanleg, onderhoud & service voor elke sanitaire installatie

Met sanitair van Borgtechniek kiest u voor de optimale mix van fraai en functioneel. Wij zijn specialist in uw complete sanitaire installatie, inclusief ontwerp en aanleg van leidingenwerk en riolering. Wij maken elke badkamer, douche of toilet helemaal naar wens.

Aangepast sanitair

Wordt het sanitair gebruikt door mensen met fysieke ongemakken of lichamelijke beperkingen? Wij bieden diverse oplossingen en accessoires voor badkamers en toiletten die het gebruik gemakkelijk maken. Denk hierbij aan verhoogde toiletten, zitdouches, rolstoelwastafels, rolstoelvriendelijke douchecabines, instapbaden en extra handgrepen. Zo kan iedereen comfortabel douchen, baden en toiletteren.

 

Voorkom legionella

Bij de aanleg van elke installatie houden wij rekening met voorkomen van legionellabesmetting. Door installatie van leidingen met kennis van zaken, zorgen wij ervoor dat het water in het hele leidingennet voldoende heet is. Zo krijgen bacteriën zoals legionella geen kans. Bijkomend voordeel: u voorkomt verlies van kostbare warmte en bespaart zo op energieverbruik.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.