Voorkom legionella besmetting in uw leidingwaterinstallatie met een legionellabeheersplan

Voorkom gevaar door legionellabacteriën. Met onze risicoanalyse & beheersplan legionella voldoet u aan alle vereisten voor legionellabeheersing. U beperkt het risico op legionellabesmetting tot een minimum. Hiermee voldoet u aan de algemene zorgplicht voor deugdelijkheid van het leidingwater in uw organisatie.

Inspectie legionellabeheersing

Wij voeren zowel verplichte inspecties uit als inspecties voor eigenaren met een zorgplicht. Onze gecertificeerde monsternemers inspecteren uw leidingwaterinstallatie volgens wettelijk vastgestelde checklists. Hierbij werken wij samen met Waterlab Noord.

Risicoanalyse

Het Waterleidingbesluit vereist een legionella risicoanalyse voor ondernemingen en organisaties met veel gebruikers. Denk hierbij aan zorginstellingen, scholen, azc’s, zwembaden, recreatiebedrijven en havens. Wij voeren beperkte en uitgebreide risicoanalyses uit.

Legionella beheersplan

Wij verzorgen uw legionella beheersplan waarin alle vereiste periodieke maatregelen worden beschreven, zoals het doorspoelen van leidingen met heet water boven de 60 °C. Wij voeren deze maatregelen desgewenst op de vereiste momenten uit en houden hierover het verplichte logboek bij.  

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.