Inspectie elektrische installaties & arbeidsmiddelen

Voor inspectie en certificering van al uw elektrische installaties – inclusief handgereedschappen – kunt u bij ons terecht. De Arbowet eist dat werkgevers zorgen voor veilige elektrische installaties en arbeidsmiddelen bij aanschaf en gebruik. Ook onderhoud en periodieke inspecties zijn verplicht.

Inspectie elektrische installaties

Wij inspecteren en certificeren elektrische installaties volgens de normen NEN 1010 voor nieuwe installaties en NEN 3140 voor beheer van elektrotechnische installaties. Deze inspectie van de elektrotechnische installatie bestaat uit een visuele controle en uit metingen met gecertificeerde installatietesters.

Inspectie arbeidsmiddelen

Inspectie van arbeidsmiddelen betreft de certificering van handgereedschappen, zoals vereist door de NEN 3140. Dit betreft een visuele inspectie betreffende gevaren door snijden, beknellen, temperatuur en draaiende delen. Ook inspecteren wij onder meer de bedieningssystemen en (nood-) stopvoorzieningen, de mechanische toestand, beschermingsdelen, aardingen, staat van schakelaars en leidingen en aanwezigheid van vocht, vuil en corrosie.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.