Topkwaliteit in elektrotechnische installaties voor woningen, utiliteit en industrie

Kiest u voor een goedkope installatie of voor lage gebruikskosten op de lange termijn? Borgtechniek levert topkwaliteit in elektrotechnische installaties voor woningen, utiliteit & industrie. Dankzij deze kwaliteit is uw installatie op lange termijn betrouwbaar, functioneel, veilig en voordeliger.

 

Elektrotechnische installaties voor woningen, utiliteit en industrie

Wij kunnen voor woningen, utiliteit en industrie elektrotechnische installaties aanleggen, beheren, uitbreiden en onderhouden. Onze vakkundige, goed opgeleide en ervaren elektriciens en elektromonteurs gebruiken hierbij alleen A-kwaliteit materialen voor elektrotechniek.

Keuringsrapport elektrische installatie

Elke nieuwe, uitgebreide, gewijzigde of tijdelijke elektrische installatie voorzien wij van de verplichte elektriciteitskeuring. Doel van deze keuring is (brand-) veiligheid van personen en gebouwen. Als erkend keuringsorgaan zijn wij bevoegd om elektrotechnische installaties te keuren volgens de normen NEN 1010 en NEN 3140.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.