Energiezuinige verlichting met lichtplan en lichtberekeningen

Borgtechniek is specialist in energiezuinige werk- en sfeerverlichting. Wij ontwerpen, monteren en onderhouden binnen- en buitenverlichting voor onder meer industrie, utiliteit, zorg, onderwijs, retail, overheden en organisaties.

Verlichtingsplan

Basis voor de aanleg van nieuwe verlichting is een gedegen lichtplan. In zo’n verlichtingsplan met lichtberekeningen houden wij rekening met onder meer gebruik van de ruimte, functie van het licht, omvang van de ruimte en inval van buitenlicht gedurende de dag. Uw wensen zijn hierbij altijd leidend, wij adviseren u graag.

Energiezuinige ledverlichting

Ledverlichting heeft een zeer lange levensduur en is zeer energiezuinig. Bovendien is ledverlichting verkrijgbaar in diverse varianten, als functionele verlichting en sfeerverlichting in elke omgeving en ruimte. Wij leveren ledlampen en ledarmaturen zoals inbouwspots, hanglampen, wandlampen, plafondlampen, tl, panelen en buitenverlichting. Hiermee bent u zuinig op het milieu en bespaart u op energiekosten.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.