Duurzaamheid & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als specialist in installatietechniek – onder meer koelen en verwarmen – werken wij dagelijks met duurzame oplossingen. Als zodanig zit duurzaamheid in onze genen, ondernemerschap met oog voor people, planet, profit. Ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Onze speerpunten:

Duurzame producten

Dankzij continue bijscholing en ontwikkeling zijn wij altijd op de hoogte van efficiency en effectiviteit van duurzame ontwikkelingen en innovaties. Wij passen deze breed toe in ons dagelijks werk, met oog voor prijs-kwaliteitverhouding.

Gescheiden afvalinzameling

Wij hanteren duidelijke richtlijnen voor gescheiden afvalinzameling door onze werknemers. Zo reduceren wij de stroom restafval tot het minimum dankzij maximaal hergebruik van recyclebare materialen, wat ook nog eens kostenbesparing oplevert. Hierbij werken wij nauw samen met een professionele afvalinzamelaar.

Reductie van energieverbruik

Met een schat aan kennis en ervaring in duurzame producten en materialen in installatietechniek hebben wij ons eigen berdrijfspand in Winschoten voorzien van diverse energiebesparende maatregelen. Zo waren wij een van de eerste bedrijven in de regio met zonnepanelen en wordt ons pand voor een groot deel verlicht met ledverlichting.

CO2 reductie in transport

Ons wagenpark bestaat uit jonge auto’s. Bij de aankoop houden wij rekening met brandstofverbruik en CO2-reductie. Daarnaast minimaliseren wij het aantal gereden kilometers door een doordachte logistieke planning en maken wij onze medewerkers bewust van hun rijgedrag. Ook dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Papierloos werken

Wij hebben al grote stappen gemaakt in de overgang van papier naar digitaal. Hiervoor stellen wij aan onze medewerkers de benodigde digitale middelen beschikbaar. Ook is onze bedrijfsvoering en administratie al voor een groot deel gedigitaliseerd en ondergebracht in de cloud. Verder stimuleren wij onze klanten en relaties om documenten en bestanden digitaal aan te leveren.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.