Zakelijk internet: stabiel, capabel veilig wifi-netwerk

Voor bedrijven en organisaties is stabiliteit en veiligheid van draadloos internet essentieel. Wij installeren en onderhouden uw eigen wifi-netwerk voor snel draadloos internet met voldoende capaciteit, waarmee online werken betrouwbaar en vertrouwd is.

Snel, stabiel en constant draadloos internet

Met een wifi-netwerk van Borgtechniek kiest u voor snel, stabiel en constant draadloos internet. Wij analyseren vooraf het gebruik binnen uw organisatie en zorgen voor ruim voldoende bandbreedte, ook voor verwachte toename van gebruik in de toekomst. Snelheid, capaciteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van wifi-netwerken van Borgtechniek.

Afgeschermde en openbare wifi

Voor uw eigen organisatie en medewerkers is er een veilige, afgeschermde wifi ruimte. Heeft uw bedrijf een publieksfunctie en wilt u draadloos internet bieden aan uw klanten, gasten of relaties: daarvoor installeren wij graag een openbaar netwerk, al dan niet met wachtwoordcontrole.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.