Intercom: van deurbel met camera tot biometrisch met vingerafdruk of irisscan

Van basic deurbel intercom tot uitvoerige en complexe video intercomsysteem, wij leveren toegangsautomatisering voor alle omstandigheden. Met kennis van zaken op het gebied van intercom adviseren wij u graag over de beste oplossing in uw situatie.

 

Basic intercomsysteem

Onze basic intercoms zijn uitstekend functionerende intercomsystemen op basis van deurtelefoons. Deze bewezen, stabiele technologie met eenvoudige videofoon of deurbel met camera leveren en monteren wij veelvuldig voor onder meer appartementencomplexen, bijvoorbeeld in opdracht van verenigingen van eigenaren (vve’s) of woningbouwstichtingen.

Speciale intercomsystemen

Speciale intercomsystemen zijn bijvoorbeeld systemen met technologische hoogstandjes. Denk hierbij aan biometrische toegangsautomatisering, bijvoorbeeld met vingerscans of irisscans. Deze ingenieuze systemen zijn onder meer in trek bij bedrijven, overheden en organisaties met ruimtes die voor de buitenwereld hermetisch afgesloten moeten blijven.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.