Inbraakbeveiliging met BORG-certificering, erkend door verzekeraars

Wij leveren en installeren inbraakbeveiliging met BORG-certificering. Deze erkenning is van grote waarde voor verzekeraars en levert veelal premiekortingen op. Een alarminstallatie met BORG-erkenning maakt het inbrekers gegarandeerd heel moeilijk om ongestoord hun slag te kunnen slaan.

Bespaar op verzekeringspremie met BORG-beveiliging

Veel verzekeraars erkennen BORG-beveiliging als erkende inbraakbeveiliging. BORG-certificering is alleen mogelijk als het alarmsysteem is aangebracht door een erkende installateur. Diverse verzekeringsmaatschappijen geven korting op de verzekeringspremie aan partijen die dit certificaat kunnen overleggen.

Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI)

Als erkend specialist in Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) inspecteren wij woningen en panden voor het bepalen van het inbraakrisico. Aan de hand van deze inventarisatie stellen onze gediplomeerde medewerkers een beveiligingsplan op met advies over preventiemaatregelen. Op basis van de VRKI wordt BORG-certificering verstrekt.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons team en kun jij ons overtuigen waarom we geen dag zonder jou kunnen?

Wilt u ook gebruik maken van onze installatiewerkzaamheden?

Offerte aanvragen

Partner in uw bouwteam 

Wilt u efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenvriendelijk bouwen: Wij denken graag van A tot Z mee in uw bouwproces. Daarvoor schuiven wij het liefst zo vroeg mogelijk aan als partner in uw bouwteam.

Certificeringen

Borgtechniek is ISO 9001, VCA** en BORG-E gecertificeerd en is lid van TechniekNederland.